Tmeplan våren 2021

Tmeplan våren 2021

Oppstart utsatt til 18. januar Godt nytt år! Regjeringen kom med nye Korona-tiltak i dag og anbefaler at alle organiserte fritidsaktiviteter og idrettsaktiviteter utsettes til etter 18. januar. Håper å se dere alle i uke 3 😊

Les mer
Oppstart våren 2021

Oppstart våren 2021

Oppstart utsatt til 18. januar. Regjeringen kom med nye Korona-tiltak i dag og anbefaler at alle organiserte fritidsaktiviteter og idrettsaktiviteter utsettes til etter 18. januar. Håper å se dere alle i uke 3 😊 Vi har gjort noen endringer på timeplanen for å optimalisere tilbudet vårt, se timeplanen. Minner om at alle utøvere må melde seg på treninger fortløpende i Spond. Senior og Senior nybegynner blir fortsatt organisert som styrke/sirkeltrening, da utøvere over 19 år fortsatt må holde 1 meter avstand til hverandre. Ha en riktig god jule- og nyttårsfeiring! Og hjertelig velkommen tilbake til trening på nyåret!

Les mer
WANG Ung

WANG Ung

WANG Ung er en idrettsungdomsskole der elevene skal erfare gleden ved trening og aktivitet, og bli motivert til videre satsing på idrett. De skal oppleve en aktiv hverdag som gir en helhetlig og morsom skolehverdag. "Les mer" for infomrajson om WANG ung og se presentasjonsfilmen. Søknadsfrist 1. mars 2021.

Les mer
Smitteverntiltak

Smitteverntiltak

Smitteverntiltak Stavanger Judoklubb under koronapandemien – gult farenivå (Basert på nasjonal veileder «smittevern for idrett (COVID-19) ​

Les mer
Grasrotandel!

Grasrotandel!

STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL! Ved å velge Stavanger judoklubb som din grasrotmottaker gir du 7% av din spillinsats til klubben, uten at det koster deg noe ekstra! Tusen takk til alle klubbens grasrotgivere!

Les mer