Oppstart før sommerferien 2020

Publisert av Anne Eklund Hermansen den 09.07.20.

 

Ventetiden har vært lang, men nå kan barn og ungdom endelig trene skikkelig judo. Det har vi gledet oss veldig til, og vi gleder oss masse til å se dere på matten!

Foreløpig er Siddishallen nå åpen fram til 19. juni, så vi rekker 3 uker med gøy judo før sommerferien. Vi har forøvrig søkt kommunen om å få lov til å fortsette med treninger 2 uker ut i skoleferien, og krysser fingrene for at det går i orden.

Det er fortsatt en del smittevernhensyn å ta, og det er viktig at alle følger smittevernreglene våre på trening. Disse reglene er basert på den nasjonale veilederen «smittevern for idrett» (utgitt av helsedirektoratet) og Stavanger kommune sine regler for Siddishallen. Se eget innlegg.

NB; Vi bruker nå en annen inngang enn vanlig, se nederst denne artikkelen.

PS: Noen reagerer kanskje på at det ikke er et treningstilbud for senior. Dette henger sammen med at personer over 19 år fortsatt ikke har lov til å trene judo, men må ha 1 meter avstand til andre. Seniorpartiet har  hatt tilbud om «barmarkstrening» i flere uker, men dette har ikke helt slått an. Vi satser på grønt farenivå til høsten, slik at ALLE kan trene skikkelig judo igjen.

Dere vil også finne info på Facebooksiden vår og på instagram.

Vi gleder oss masse til å se dere igjen! Og det er utrolig deilig å kunne si: VELKOMMEN PÅ TRENING! 😊 😊 😊

Hilsen Styret i Stavanger Judoklubb.


OPPMØTE Siddishallen:

Vi har fått tildelt en «ny» inngangsdør. NÅ skal vi møte opp utenfor nødutgangen mot fortauet, og blir hentet der av trener.