Parasamling Nesodden judoklubb

Velkommen til samling på Nesodden 13-16.oktober 2022. 
Nesodden judoklubb kan endelig invitere til en langweekend med judotrening og annet morsomt. Samlingen er for utøvere med funksjonsnedsettelser, trenere, foresatte til utøvere med funksjonsnedsettelse og andre interesserte. Trenere som har erfaring fra judotrening med utøvere med funksjonsnedsettelser, vil få tildelt tid på en trening for å dele ideer.
Samlingen begynner på torsdag og varer til søndag. Dere som kommer tilreisende må ta inn på hotell i Oslo. Vi har booket noen hotellrom på Scandic Solli i nærheten av båten som går til Nesodden. Enkeltrom 790/natt og dobbeltrom 890/natt. Det vil også være mulig å overnatte i Dojo’n om det er noen som ønsker det. Der er det dusj, toaletter og kjøkken. Det finnes noen som leier ut via AirBNB/finn privat på Nesodden dersom noen selv vil finne et sted på Nesodden.
Man kommer seg greit fra Oslo ved å ta ferge fra Aker Brygge til Nesoddtangen. Derfra går det korresponderende buss bort til Skoklefall gård ved å ta 560 eller 565-bussen.
Påmelding gjøres til wibecke.josang@gmail.com med kopi til stavangerjudo@gmail.com innen 1. september 2022 og er bindende. Påmeldingen må inneholde:
  • navn
  • mail
  • telefonnummer
  • ønsket overnatting/booking av rom (singel eller dobbel) og dersom det er andre behov vi skal legge til rette for som matallergi, rullestol osv.
  • Skriv også om du er utøver, foresatt, trener, annet.
Betaling av hotellrom gjøres innen 1. september til konto 1603.21.89575 (2370 kr for enkeltrom/2670 for dobbeltrom – merk betalingen med navn og Parasamling).
Selve samlingen koster ingenting og er inkludert mat. Inngang Tusenfryd er dekket, men man må selv betale for mat, drikke og annet inne i parken. Nesodden judoklubb har fått midler av forbundet og fra Akershusfondet, og dette vil dekke utgiftene ved samlingen. Dersom vi står igjen med midler etter samlingen vil det være mulig å søke Nesodden judoklubb om å få dekket overnatting, reiseutgifter til deler eller hele reisen. Prioritering ved søknad om å dekke utgifter til samlingene: 1. Trenere, 2. Ledsagere til utøvere som er avhengig av ledsager for å komme, 3. Andre.
Sideskift

Detaljer

Dato torsdag 13. oktober 2022 - 18:00
søndag 16. oktober 2022 - 22:00
Kalender Para aktivitet